Στολισμοί Γάμου

Στολισμοί γάμου

Με πολύ μεράκι και αγάπη για την δουλειά τους, τα Φιλοτεχνήματα δημιουργούν ξεχωριστούς ιδιαίτερους στολισμούς, που θα δώσουν μια μαγική λάμψη στις
δικές σας μοναδικές στιγμές.

Show more

Βασισμένοι πάντα στις δικές σας προτιμήσεις,χρησιμοποιούμε την φυσική ομορφιά της κάθε εποχής στις συνθέσεις μας, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα για εσάς που αναζητάτε το δικό σας προσωπικό στυλ.
Καλοκαιρινός γάμος σε λευκό, γαλάζιο ή μπλέ χρώμα,στολισμένος με θαλασσόξυλα, αστερίες,καραβόσχοινα, βότσαλα, κεριά, που θα δώσουν μια δροσερή θαλασσινή νότα.
Ανοιξιάτικος ρομαντικός γάμος σε παστέλ ροζ και λιλά χρώματα, με χειροποίητες συνθέσεις από δαντέλλα,γάζα,γυψοφύλα και κεριά, με τις λαμπάδες, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια,όλα σε ένα θεματικό χρώμα, για ένα αποτέλεσμα καλόγουστο και αρμονικό.
Φθινοπωρινός ή χειμωνιάτικος γάμος σε μπεζ-καφέ γήινα χρώματα, με δαντέλλα, λινάτσα, ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα άψογης αισθητικής.
Περιηγηθείτε στο site μας, δείτε τα δείγματα της δουλειάς μας, και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τις δικές σας ξεχωριστές στιγμές, που θα μείνουν αξέχαστες σ εσάς και στους καλεσμένους σας.

Show less

BeTheme WordPress Theme